11 aug 2005

Asfalteringswerken lopen ten einde

Momenteel wordt een asfaltlaag gelegd in de Oudenaardsestraat, Grotestraat en Lessensestraat. Indien het morgen (vrijdag 12 augustus) niet regent, zullen de werken morgenavond afgerond zijn en zal vanaf dan het winkelcentrum opnieuw toegankelijk zijn voor autoverkeer. Indien het echter slecht weer is zal het centrum vanaf morgenvroeg opengesteld worden voor verkeer, maar zal in de loop van volgende week (vermoedelijk dinsdag) het centrum nog voor één dag afgesloten worden voor autoverkeer om de boorden van het asfalt te kunnen gieten.

Asfalteringswerken Verhaegenlaan

Ook de Verhaegenlaan krijgt een nieuwe asfaltlaag. Deze straat zal daarom vanaf 17 augustus tot 19 augustus afgesloten worden voor het autoverkeer. Het kruispunt aan de Lessensestraat zal niet afgesloten zijn. Het kruispunt aan de Kattestraat zal zo lang mogelijk open blijven en wordt slechts gedurende een korte periode tijdens de werken afgesloten voor autoverkeer.

info: 0475/ 74 58 88

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background