31 mrt 2005

APRILGRAP: Kwis over het Abdijpark

Twintig jaar terug. Veel families komen regelmatig naar dit mooie natuurlijke park. Om de kinderen te laten spelen. Om te genieten van de stilte, het vogelgezang, de watervogels. Om en fris pintje te drinken in de cafetaria. Om het plaatselijk museum te bezoeken.
Het lijkt dat deze tijd definitief voorbij is. Er komt nog weinig volk langs. Op 20 februari kwam er een eerste initiatief om het park weer tot leven te brengen. Karel Depelsemaeker, Armand Matthijs en Marcel De Slover verwelkomden op deze koude namiddag vijftig ‘Abdijvrienden’. Ook de Burgemeester en vier Schepenen. De heropleving van het park was ingezet. Maar is meer nodig.

Treurend treintje

Het park mist vooral een leuke en altijd bereikbare ontmoetings- en contactplaats. Moet de cafetaria tegen de Lorreinestraat niet dringend heropgebouwd worden? Maar dat kan nog even duren

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background