17 dec 2009

Annick gaat voor Miss Maxi Belgium

Zaterdag wordt Miss Maxi Belgium verkozen. Dat is een miss-verkiezing voor volslanke vrouwen vanaf maat 46. In de finale zitten 24 vrouwen, waaronder Annick De Smet. Annick is 36 en woonde tot enkele maanden geleden in Geraardsbergen. Ze woont nu in Lessen, maar werk nog dagelijks in de Oudenbergstad in een groot notariaat.

Annick houdt van dansen, lezen, reizen, koken en voor haar gezin zorgen. Zo’n 10 jaar geleden deed ze modellenwerk voor volslanke dames. Begin dit jaar nam ze die draad opnieuw op. “Ik loop regelmatig een modeshow voor de winkels die volslanke kledij verkopen en ik doe af en toe een fotoshoot” zegt Annick. “Ik heb lang getwijfeld om mij in te schrijven, maar uiteindelijk heeft mijn echtgenoot mij overtuigd en daar ben ik hem nu toch wel dankbaar voor.”

Annick is héél sociaal, drietalig, punctueel, betrouwbaar, optimistisch, sportief en lacht graag. “Ik sta altijd klaar om te luisteren en te helpen waar nodig als er problemen zijn” aldus Annick.

Miss Maxi Belgium is een missverkiezing, georganiseerd door Vera Wesenbeek (zus van nieuwsanker Lynn Wesenbeek). De winnares wordt door een jury verkozen. Stemmen kan via sms: MMB(spatie)11 naar 6693.

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background