22 mei 2006

Animo tegen wildplakken

In Geraardsbergen heeft Animo, dat zijn de vroegere Sp.a-jongeren, dit weekend een actie gevoerd tegen het wildplakken van affiches in Geraardsbergen. Wildplakken van affiches verloedert het uitzicht van de stad en de daders moeten flink aangepakt woren zegt Animo. Het zijn vooral de bushokjes aan het Stationsplein van Geraardsbergen die vaak ten prooi vallen van wildplakkers. Nochtans nam het stadsbestuur het initiatief om op het stationsplein en op het vrijheidsplein in Overboelare aanplakzuilen te plaatsen. In de nabije toekomst komen er nog negen nieuwe, verspreid over de ganse stad. Organisatoren kunnen dan hun affiches afgeven in het administratief centrum om op die manier op de zuilen terecht te komen.
Animo heeft geprobeerd zoveel mogelijk wild geplakte affiches te verwijderen en vraagt nu aan de stad en aan De Lijn om alle besmeurde bushokjes te reinigen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background