10 dec 2007

Amper 3 online aangiftes

Sinds 7 juli kunnen alle burgers via het internet aangifte van doen van fiets- en winkeldiefstallen, als ook vandalisme en graffiti. Het ‘police-on-web’ project is bij de inwoners van Geraardsbergen en Lierde blijkbaar nog niet echt gekend. Sinds de start waren er amper 3 aangiftes.

In gans het land werden 1.028 klachten verzameld.
De start van police-on-web is dus zeer voorzichtig geweest. Het politiepersoneel werd in elk geval gesensibiliseerd met de bedoeling police-on-web zo breed mogelijk bekend te maken. Zo zijn er een groot aantal posters en vouwblaadjes ter beschikking gesteld. Er is de politie ook gevraagd police-on-web extra te promoten tijdens opendeurdagen.

Wie goed zoekt kan een diefstal melden via de website van de lokale politie: www.politiegeraardsbergenlierde.be (onderaan staat een icoontje ‘loket politie’). Je kan ook terecht op de rechtstreekse link: www.police-on-web.be.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background