29 jun 2007

Ambassadeurs Go! Onderwijs bekend

Deze middag zijn de nieuwe ambassadeurs van het Go! onderwijs bekend gemaakt. Verdraagzaam, respectvol, positief kritisch, mondig, verantwoordelijk, ge├źngageerd, creatief, zelfstandig, sociaal en leergierig zijn de waarden uit het Pedagogisch Project van het GO! en de doorslaggevende karaktereigenschappen van de kandidaten bij de verkiezing van de nieuwe lichting ambassadeurs van het GO!

De tweede editie van het ambassadeursproject was een schot in de roos. 80% van de GO! vestigingen van het secundair onderwijs met een 3e graad namen deel. Voor het eerst werden ook onder de vijfdejaars van een aantal secundaire scholen van het buitengewoon onderwijs ambassadeurs verkozen.

In totaal waren 147 vestigingen goed voor de verkiezing van 234 ambassadeurs. Een verkiezing waarbij zowel alle laatstejaars als directeur en leerkrachtenteam hun zegje mochten doen. Het resultaat is een groep dynamische jonge mensen die als ambassadeurs van het GO! starten met hun verdere studies of met hun beroepsloopbaan.


Andries Regniers

Binnen de scholengroep Geraardsbergen-Zottegem is Andries Regniers uit het KTA van Brakel opgenomen als Ambassadeur. Dat gebeurde eveneens voor Jeroen Fosselle en Tina Vermoesen uit het KTA van Herzele.

 
Tags

Verder lezen

Vorige bericht

Caravanbrand


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background