2 jul 2017

Al 5.000 euro voor tuin van ‘Peperkoekenhuis’ in Geraardsbergen

De tuin van het Peperkoekenhuis in Geraardsbergen krijgt een nieuw leven!

Goed nieuws voor het peperkoekenhuis in Geraardsbergen. Het huisje, gelegen naast de tennisbaan in de Boelarestraat in Geraardsbergen, krijgt een nieuw leven. Zo worden er binnenkort streekproducten en artisanale bereidingen van Geraardsbergen en omstreken aangeboden. 

Het Peperkoekenhuis is de naam van het huis dat oorspronkelijk deel was van de Sint-Adriaansabdij en eigendom is van de stad Geraardsbergen. Het stadsbestuur stelt het pand nu ter beschikking aan mensen die zich willen inzetten voor een goede buurtwerking, voor verenigingen die belangeloos het welzijn en de integratie van kansarme mensen en gezinnen en van allochtonen ter harte nemen.

Intussen hebben 45 donateurs 5.000 euro verzameld. Met het geld willen ze het peperkoekenhuis een nieuw laagje verf geven. Op 8 juli organiseert Streekmotor23 een team challenge en een avontuurlijke familiedag in het kluisbos bij Kluisbergen. Vrijwilligers van de weverijbuurt en van het Steksken nemen de organisatie van de bar op zich. De opbrengt gaat integraal naar het Peperkoekenhuis.

 

Doneren kan nog tot 8 juli via deze website.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background