30 mrt 2010

AGB zoekt logo

Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) is op zoek naar een logo. Het AGB is verantwoordelijk voor het beheer van de jeugd- en sportaccommodaties van de stad Geraardsbergen.

“Bedoeling is ons in de toekomst meer te richting op de ontwikkeling van bijkomende industrieterreinen en het realiseren van stadskernvernieuwingsprojecten”, zegt Jens Heyman. “Met het AGB kunnen we soepeler inspelen op de private markt, dan de stad zelf. Daarnaast kunnen we ook BTW recupereren en werken we met budgetten in plaats van begrotingen. Dat maakt het allemaal eenvoudiger om bestedingen te doen.”

Tot 9 april zijn logo’s welkom, zowel digitaal als schetsen, via jens.heyman@geraardsbergen.be of op het stadhuis van Geraardsbergen. Dat vind je langs de Weverijstraat 20 in Geraardsbergen. Je kan met je ontwerp een waardebon van 100 euro winnen.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background