15 jan 2011

Afval staat al 2 weken buiten in stadscentrum

In verschillende straten van het stadscentrum van Geraardsbergen staat het afval nu al 2 weken buiten. Door het winterweer werd het afval, waaronder karton en papier, niet opgehaald. Ondanks Ilva de inwoners vroeg het afval opnieuw binnen te halen gebeurde dat niet.

“Ilva kon heel wat straten in het stadscentrum niet bedienen doordat er niet gestrooid werd”, zegt ILVA voorzitter en schepen van Geraardsbergen Leonce Nachtergaele.

“Er werd ons echter wel een extra ophaling beloofd”, zegt inwoner Raf Van Duyse. De man woont in een appartement op de Vesten in Geraardsbergen en is niet te spreken over de gang van zaken. “Een deel van onze straat werd gedaan, de andere kant werd overslaan. Het doorwaterde papier en karton binnen halen is geen optie. Net zoals ikzelf wonen heel wat mensen op een appartement en hebben geen plaats om het afval opnieuw binnen te nemen. Dat zou trouwens heel onhygiënische zijn.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background