10 jun 2011

Afgebroken pand maakt buurtbewoners ongerust

Volgens Vlaams Belang gemeenteraadslid Bourlau Stéphan zijn de buurtbewoners van de Grote straat in het stadscentrum van Geraardsbergen niet te spreken over de gang van zaken bij de bouwwerf van een nieuwe handelszaak.

Het vroegere handelspand waar de kledingzaak Bagatelle zijn onderkomen vond is met de grond gelijkgemaakt. “De bouwwerf is totaal niet afgesloten volgens de regelgeving van de vergunning en al signalisatie ontbreekt. De schrik zit er dan ook in bij de omwonenden dat gelijkaardige feiten zich zouden voordoen zoals in oktober 2008 toen via een hoger gelegen bouwwerf er een homejacking plaatsvond in een juwelierszaak”, zegt Bourlau. “Men kan de bouwwerf ongestoord binnendringen en via de achterkant de buren bereiken.” Stéphan Bourlau zal er bij het college op aandringen de aannemer te wijzen op zijn verplichten en maatregelen te nemen om de werf beter te laten af te sluiten.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background