27 sep 2010

7 misdrijven in 1 weekend tijd

Het afgelopen weekend werd op heel wat plaatsen ingebroken in de politiezone Geraardsbergen-Lierde.

In de Majoor van Lierdelaan in Overboelare werd een voorraad alcohol en een televisie gestolen in een taverne. De kaatsclub van Grimminge werd het slachtoffer van een inbraak in hun kantine. Op het Stationsplein van Lierde werd vrijdag een fiets gestolen.

In de Peperstraat in Zandbergen bleef het bij een poging tot inbraak. De dieven werden opgeschrikt doordat de eigenaars van een handelszaak aanwezig waren in het pand.

Op de Markt van Geraardsbergen werd zondag een bromfiets gestolen, die later werd terug gevonden. Ook in een handelszaak in de Brugstraat werd zondag ingebroken. De inbrekers forceerden de kassa en gingen aan de haal met sigaretten.

Bij basisschool Centrum, in de Buizemontstraat in Geraardsbergen, kregen ze inbrekers over de vloer. Wat er precies gestolen werd is nog niet duidelijk.

Tot slot werd er in de nacht van zondag op maandag een gps gestolen uit een voertuig in de Gaffelstraat en werd een radio- en dvd-speler gestolen uit een wagen die geparkeerd stond op de Hoge Buizemont in Geraardsbergen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background