Het Manneken-Pis van Geraardsbergen heeft zijn 325e kostuumpje ontvangen van het Verenigd Handelscentrum Geraardsbergen.

Het plunje werd geschonken door Verenigd Handelscentrum Geraardsbergen vzw ter gelegenheid van Hapje Tapje 2019. Dit gaat door op 18 april.
Het oudste ventje van Geraardsbergen is uitgedost  in een rode broek, rode ondervest met logo van het Handelscentrum, wit hemd met logo van Brasserie Sofie, gele strik, gele winkeltas met opschrift 'Winkelen in Geraardsbergen’ en met zwarte schoenen.

Peter en meter voor deze gelegenheid zijn Christof Schandevyl (Brasserie Sofie) en Ann Panis (Schepen van Middenstand)Na de onthulling werden nog een aantal leden van het Verenigd Handelscentrum opgenomen als ambassadeurs van de broederschap.

Tijdens het weekend van de Ronde van Vlaanderen is een Italiaanse delegatie aanwezig van San Pietro Di Feletto.

De Muur van Geraardsbergen maakt deel uit van een driestedenband met de Muro Ca del Poggio van San Pietro di Feletto en de Côte van Mûr-de-Bretagne (Guerlédan).

Er zijn afspraken gemaakt om samen het sportieve karakter van de Muren te promoten, en de culturele, toeristische en economische activiteiten in de drie regio's.

Voor deze gelegenheid ontvingen twee gezanten van Team Treviso eveneens het medaillon van de Broederschap.