4 okt 2005

3 de dag proces 3-voudige moord

Op de derde dag van het proces Vlassenbroeck, de moordenaars van Bryan, Bjorn en Cynthia in café ‘t Vraagteken op de Markt in Geraardsbergen, kwamen de ouders en de zus van Sven en Steven Vlassenbroeck getuigen.

De getuigenissen namen 2 uur in beslag. Vooral de vader had het heel moeilijk tijdens de zitting. Hij beefde en weende en kon maar niet vatten en verklaren wat zijn beide zonen gedaan hadden. Door een epilepsieaanval van de vader werd de zitting even geschorst. Beide ouders verklaarden dat ze hun zonen, ondanks dat ze het niet breed hadden, een goede opvoeding hebben gegeven. De moeder keurde de gruwelijke daden niet goed, maar zei: “het zijn en blijven mijn kinderen, en ik blijf contact houden.” Volgens hun ouders hebben beiden spijt van hun daden.

Hun zus vertelde dat ze altijd een goed contact heeft gehad met haar broers en dat ze niet agressief waren. Zowel Sven als Steven gunden hun familieleden geen blik, alsof ze beschaamd waren.

Uit het moraliteitsverslag blijkt dat beiden emotieloos zijn.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background