23 feb 2016

Inbrekers opgepakt

In de nacht van zondag op maandag werden te Geraardsbergen 3 personen opgepakt n.a.v. verdachte handelingen in de Kamp- en Voldersstraat.

In de nacht van zondag op maandag werden te Geraardsbergen 3 personen opgepakt n.a.v. verdachte handelingen in de Kamp- en Voldersstraat.

Door een snelle interventie van de politie Geraardsbergen/Lierde zijn 3 personen opgepakt nl. twee mannen van respectievelijk 54 en 25 jaar en een vrouw van 39 jaar. De verdachten waren opgemerkt door een alerte politieagent die na het werk huiswaarts reed. Hij merkte op dat deze 3 personen veel belangstelling hadden voor de aldaar aanwezige nieuwbouwwoningen. De verdachten waren in het bezit van inbrekersmateriaal en een groot deel van de buit voortvloeiend uit 3 diefstallen met braak in tuinen, tuinhuizen en woningen in de Voldersstraat. Alle drie de verdachten, die geen onbekenden zijn voor de politiediensten en het gerecht zijn gisteren voorgeleid bij de onder-zoeksrechter in Oudenaarde en aangehouden. Vrijdag verschijnen ze alle drie voor de raadkamer die zal beslissen over hun verdere aanhouding.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background