10 apr 2020

138 pv’s en plaatsverbod opgelegd n.a.v. coronamaatregelen

Sinds het begin van de maatregelen tegen het coronavirus, ziet de politiezone Ninove er streng op toe dat burgers zich aan de opgelegde maatregelen houden. Ninovieters houden zich er goed aan, maar toch moesten er al pv’s worden uitgeschreven.

Sinds 16 maart werden er al 138 inbreuken vastgesteld inzake corona-maatregelen. Er werden pv’s uitgeschreven voor samenscholingen (91), voor niet-essentiële verplaatsingen (39), voor het openhouden van een niet-essentiële handelszaak (4) en voor het spuwen in de richting van medewerkers of veiligheidspersoneel (4).

Plaatsverbod

Op basis van een administratief verslag van de politie werd op 8 april ook een plaatsverbod opgelegd aan vijf jongeren. Daardoor mogen ze tot en met 7 mei niet meer komen op plaatsen waar ze samenschoolden of waar er regelmatig overlast is. Volgende week vinden er nieuwe hoorzittingen plaats, waarbij er opnieuw plaatsverboden zullen opgelegd worden aan vijf extra jongeren.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background