fbpx
9 feb 2018

Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem halen Belgische kampioenschappen binnen

Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem organiseren vanaf volgend jaar, zes jaar lang een Belgisch Kampioenschap wielrennen.

Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem organiseren vanaf volgend jaar, zes jaar lang een Belgisch Kampioenschap wielrennen. Ze bereikten hieromtrent een overeenkomst met de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond. Gedurende deze periode zullen alle disciplines van het wielrennen op de weg aan bod komen.

Het eerste kampioenschap is een Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor alle jeugdcategoriƫn. In 2020 staat het Belgisch Kampioenschap op de weg voor nieuwelingen op het programma. Daarna volgen de junioren in 2021, en het kampioenschap voor U23 en Elite zondercontract in 2022. In 2023 is er het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor dames en profs. Kers op de taart wordt in 2024 het Belgisch Kampioenschap wielrennen op de weg voor dames en heren elite.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background