fbpx
1 Maa 2019

Zottegem gaat G-sport ondersteunen

In Zottegem wil het stadsbestuur meer aandacht voor G-sport. Dat zijn bewegingen die zich inzetten voor sporters met een beperking. Zo komen er tegen het volgende schooljaar infosessies voor Zottegemse sportclubs en er komt op termijn ook een overzicht van alle G-sporten in de stad.

“Na jarenlang baanbrekend werk van Psylos Sint-Franciscus in Velzeke, kon de Zottegemnaar al kennismaken met succesvolle initiatieven als G-dansen bij vzw De Dansstudio en G-voetbal bij KSV Sottegem”, zegt schepen van sport Brecht Cassiman. De Zottegemse sportdienst zet tijdens het jaarlijks sportgala op vrijdag 1 maart, de G-ploeg van KSV Sottegem in de schijnwerpers, als laureaat voor G-sport initiatief in Zottegem. Het voltallig schepencollege bindt zelf ook de sportschoenen aan, want op zaterdag 23 maart kijken zij de G-ploeg van KSV Sottegem in de ogen voor een vriendschappelijke wedstrijd, ter promotie van G-sport in Zottegem. 

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background