14 nov 2005

Wezenvrienden – St. Niklase Condors

WEZENVRIENDEN – SINT NIKLASE CONDORS: 82 – 59

De Wezenvrienden begonnen aan de wedstrijd met Bram Denie, Niki Trouvé, Sem Vanbelleghem, Steven Vandingelen en Jan Hysselinckx.
De thuisploeg toonde zich meteen een maatje te sterk voor de Sint Niklase Condors. Met o.m. driepunters van Niki Trouvé en Sem Van Belleghem, werd het einde van het eerste quart bereikt met een 19 – 8 voorsprong.
De Geraardsbergenaars gingen ook in het tweede quart op hun elan door, en ook Koen Romeyns en Jan Hysselinckx konden een driepunter scoren. Bij de rust was de match eigenlijk al gespeeld : 43 – 21.
Dankzij een goed scorende Kris Vercauteren konden de bezoekers in het derde quart wat van de achterstand inhalen: 49 – 32 na vijf minuten spelen. Bij de thuisploeg was het vooral Steven Vandingelen die zich met 10 punten in die periode liet opmerken.
Bij een 61 – 42 stand werd het laatste quart aangevat. Met korven van o.m. Mario De Wandel en Koen Romeyns konden de Wezen verder uitlopen. Eindstand: 82 – 59.

Voor de Wezenvrienden scoorden: Steven Vandingelen (19 punten), Mario De Wandel (13 punten), Niki Trouvé (13 punten), Jan Hysselinckx (10 punten), Koen Romeyns (9 punten), Ruben ‘t Kindt (8 punten), Ken Galle (4 punten), Sem Vanbelleghem (3 punten), Joris Uyterhaegen (2 punten) en Bram Denie (1 punt).
De Wezenvrienden staan samen met Melle Vogelhoek en Bavi Gent aan de kop van de klassering.

Voorzitter Dirk Labie feliciteerde na de wedstrijd de coach en de spelers met de reeds behaalde resultaten in deze competitie, en liet ook verstaan dat de bestuursploeg met de A-ploeg dit seizoen graag kampioen wil spelen.

Zaterdag om 20u30 gaan de Wezenvrienden op bezoek bij het laatste geklasseerde Deinze. Een wedstrijd die men niet mag onderschatten, want in het verleden moesten de Geraardsbergenaars reeds dikwijls het onderspit delven bij deze verplaatsing.
Op zaterdag 26 november staat de topper tussen de Wezenvrienden en Bavi Gent op het programma.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background