16 okt 2005

Wezenvrienden – Basics Melsele

WEZENVRIENDEN – BASICS MELSELE: 70 – 47

De thuisploeg begon met Sem Van Bellegem, Ruben ‘t Kindt, Jan Hyselinck, Steven Van Dingenen en Mario De Wandel in de basis.
Via een 3-punter van D’Hoobe kwamen de bezoekers meteen op voorsprong (3 – 6). Voor thuisspeler Jan Hyselinck begon de partij wat ongelukkig. Na vier minuten spelen stonden reeds 3 fouten achter zijn naam genoteerd, en werd hij wijselijk vervangen door Bram Denie.
de thuisploeg kon vlug het evenwicht herstellen. Stand na vijf minuten: 6 – 6.

Via ondermeer een driepunter van Peersman konden de bezoekers nog even gelijke tred houden (13 – 11). Bij de Wezenvrienden viel Koen Romeyns na 8 minuten uit met een schouderletsel, maar dat belette de Geraardsbergse ploeg niet om hun voorsprong verder op te bouwen: 18 -11 na het eerste quart.

De blessure van Koen Romeyns bleek minder erg dan eerst gevreesd, en samen met ondermeer Steven Van Dingenen kon hij de kloof vergroten : 34 – 13 halverwege het tweede quart.
Melsele verloor Van Hoopinck door blessure, en bij de Wezen ging Nicky TrouvĂ© de forcing voeren. De rust werd bereikt met 24 punten voorsprong: 47 – 23.

In het derde quart mocht Ruben ‘t Kindt na 4 fouten even gaan uitrusten. De bezoekers konden weinig weerstand bieden, en met nog 10 minuten te spelen noteerden we reeds 30 punten voorsprong voor de Oudenbergploeg.
Het vierde quart leek er voor de thuisploeg te veel aan, en ze namen dus wat gas terug, waardoor de Waaslanders met een 1 – 11 in vijf minuten konden terugkomen tot 62 – 42.
Bij de bezoekers moest Roggeman dan met vijf fouten naar de kant. De Wezenvrienden kontroleerden de partij en er werd afgefloten bij een 70 – 47 eindstand.

Voor de Wezenvrienden scoorden: Nicky TrouvĂ© (19 punten), Steven Van Dingenen (17 punten), Mario De Wandel (9 punten), Ruben ‘t Kindt (8 punten), Koen Romeyns (6 punten), Sem Van Bellegem (5 punten), Jan Hyselinck (4 punten) en Joris Uyterhaegen (2 punten).

In de derde provinciale won de B-ploeg van de Wezenvrienden ook vrij gemakkelijk van Gentbrugge met 86 – 56.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background