12 apr 2008

Wezen-Vrienden hopen op mirakel

Eind vorig jaar promoveerde basketbalclub Wezen-Vrienden voor het eerst in zijn geschiedenis naar de landelijke reeks. Een jaar later, net voor de laatste speeldag van het seizoen, ziet het er naar uit dat een terugkeer naar provinciale onvermijdelijk is.
Het bestuur hoopt op een mirakel. Er moet zaterdagavond gewonnen worden tegen het tweede geklasseerde Melco Ieper, dat bij een misstap van leider Baasrode, toch nog kan kampioen spelen. Bovendien moet men ook nog hopen dat Iebac Ieper, de stadsgenoot van Melco, zijn partij verliest. Als aan beide voorwaarden voldaan wordt, dan kunnen de Wezen-Vrienden de degradatie ontlopen.
Bij Wezen-Vrienden hoopt men dat jongens als Wouter Christiaens, Ruben ‘t Kindt en Sem Vanbelleghem die straks de club verlaten, toch nog eens het onderste uit de kan halen.
Zelfs bij degradatie, bouwt men bij de Wezen reeds aan een sterk team voor volgend seizoen. Antheunis (BBC Erpe-Mere) en Callebaut (Brother Ninove) spelen volgend seizoen bij de Geraardsbergse basketbalclub.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background