24 okt 2016

Wezen-Vrienden halen fors uit op Bavi Gent

Na een mindere competitiestart behaalden de Wezen-Vrienden hun derde overwinning op rij.

Na een mindere competitiestart behaalden de Wezen-Vrienden hun derde overwinning op rij.
Na overwinningen tegen Black Devils Vorst en Gent-Oost Eagles maakten de Wezen de verplaatsing naar Bavi Gent. Het team van coach Patrick Malfait was uitstekend op dreef en behaalde een overtuigende 80-97 overwinning. Bij de Oudenbergploeg speelden Christophe Maes, Maarten Van Der Sypt, Tim Van Driessche en Anaël Ahanda zich vooral in de kijker. Bij Bavi was Hendrik Tratsaert (ex-Wezen-Vrienden) met 28 punten de sterkhouder.
Volgende zaterdag spelen de Wezen-Vrienden aan huis tegen Bent Schoenen Waregem B. Bij winst kunnen ze doorstoten naar de linkerkolom van de klassering.

De B-ploeg moest nipt het onderspit delven bij het vierde gerangschikte Feniks Futuria Gent B. Het werd 59-58, en dit ondanks het uitvallen van Wouter Van Der Mynsbrugge en Yannick Vandermeulen. Het wordt bang afwachten wanneer beide spelers kunnen gerecupereerd worden. Zaterdag moet het B-team absoluut de punten thuishouden tegen hekkensluiter BBC Houtem C. Mits een overwinning kunnen ze een stek in de middenmoot van de klassering veroveren.

Bij de jeugd blijven de benjamins sterk presteren. Na hun 79-31 overwinning tegen BBC Deinze-Nazareth D staan ze op de tweede plaats in de klassering.

Andere jeugduitslagen:
Basketteam Holstra Wevelgem – Landelijke Cadetten WV 71-45
Cadetten Meisjes WV – Basket Kangoeroes Willebroek B 50-62
BBC Hansbeke – Pupillen WV 55-56

Het programma voor zaterdag 29 oktober:
10u45: Landelijke Cadetten WV – Telenet Oostende
11u50: BBC Erembodegem – Benjamins WV (Beker Oost-Vlaanderen)
12u45: Landelijke Miniemen WV – Telenet Oostende
18u15: Wezen-Vrienden B – BBC Houtem C
20u30: Wezen-Vrienden A – Bent Schoenen Waregem B

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background