4 nov 2007

Wezen-Vrienden B – Sparta Laarne

Derde Provinciale: Wezen-Vrienden B – Sparta Laarne: 63-66

De Geraardsbergse B-ploeg begon met aan de wedstrijd met Jeroen Tuypens, Tom Goorman, Pieter Mollaert, Koen Romeyns en Stany Bruylandt. Bij Sparta Laarne mochten Verstraete, Malfait, Van Holme, Saey en Vander Pluym van start gaan.
De partij begon met een driepunter van Vander Pluym voor de bezoekers, maar met twee driepunters op rij bracht Koen Romeyns de Wezen terug: 8-7. Dankzij o.m. afstandshots van Malfait en Saey konden de bezoekers het eerste quart met voorsprong afsluiten: 14-17.
In het tweede quart konden de bezoekers hun voorsprong verder opbouwen. De Rocker en Heyvaert gooiden elk een driepunter binnen, maar ook Saey, Van Holme en Verstraete deden hun duit in het zakje. Ruststand: 23-35.
De Geraardsbergenaars speelden een heel sterk derde quart. Tom Goorman nam met 15 punten, waaronder twee driepunters, zijn ploegmaats op sleeptouw. Ook Bart Romeyns gooide nog een driepunter binnen, en met de steun van Stany Bruylandt en Koen Romeyns kon de thuisploeg zijn achterstand bij de rust ombuigen naar een 53-47 voorsprong. Bij de bezoekers kon De Rocker met twee afstandshots de schade nog beperken: 53-50.
In het begin van het vierde quart kon Bart Romeyns nog maar eens een driepunter binnengooien, maar Schelstraete bracht de bezoekers langszij: 58-58. Via nog een afstandshot van Bart Romeyns kwam de Oudenbergploeg terug aan de leiding: 61-58. In een spannende slotfase kwamen de bezoekers via Schelstraete en een driepunter van Saey terug op voorsprong: 61-63. Op één minuut van het einde bracht Tom Goorman de Wezen-Vrienden terug op gelijke hoogte: 63-63. Het was echter Saey die met nog een driepunter voor winst zorgde voor de bezoekers: 63-66.
Door deze eerste thuisnederlaag verliezen de Wezen-Vrienden ook de voeling met de top van de klassering.

Wezen-Vrienden B: Tom Goorman (28 punten); Bart Romeyns (15 punten); Koen Romeyns (10 punten); Stany Bruylandt (6 punten); Vincent Thesin (4 punten).

Sparta Laarne: Saey en De Rocker (elk 13 punten); Heyvaert (11 punten); Malfait (9 punten): Schelstraete (8 punten); Vander Pluym (6 punten); Verstraete (4 punten); Van Holme (2 punten).

In de vierde provinciale verloor Wezen-Vrienden C de topper bij Hotshots met 73-54.
De juniores wonnen met 73-45 van Jeugd Gentson.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background