6 jun 2006

Weekendje TCT

Afgelopen zaterdag stond de Beker van België-manche in Koksijde op het programma voor de jongens van het Thompson Cycling Team. Guy Ten Hartog bezeerde in de sportles van daags ervoor zijn knie en een nachtje rust bleek geen verbetering te hebben gebracht. Vanaf donderdag zal hij wel de training hervatten.

Tim De Pelsmaker, Garrit Broeders, Yannick Sijnesael en Mauro De Smedt plaatsten zich als 20ste, 25ste, 40ste en 43ste wat resulteerde in een 7de plaats in het ploegenklassement. Vooral Garrit toonde zich erg bedrijvig en zag een top-10 notering pas in de laatste bocht ongedaan.

Niels hervatte de competitie na ziekte in Lennik met een 19de plaats. Dieter werd zaterdag 4de in eigen Oosterzele. Op maandag werd hij 15de en daarmee bleef hij 4de in de eindstand van deze tweedaagse. Op maandag kwamen ook Tim De Pelsmaker (11de) en Dean Cooreman (28ste) aan de start. De organisatoren mochten er niet klagen, meer dan 100 renners kwamen er een rugnummer afhalen.

Op zondag behaalde Niels Vandyck een 4de stek in Eizer-overijse en Mauro werd 10de in Rijmenam. Yannick Sijnesael werd 14de in het districtkampioenschap in Brabant (NL).

Michiel Wattez hoopt woensdag van de dokter groen licht te krijgen om de training te hervatten. Hij sukkelt nog steeds met de naweeën van zijn val in het PK en ondervindt daardoor nog steeds hinder aan de rug.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background