8 aug 2010

Wedstrijdvserslag VK Nederhasselt – Sparta G’bergen

Voor de tweede opdracht van de Hofman Cup moest Sparta op bezoek bij VK Nederhasselt. Door de vakantieperiode kan trainer Willems beschikken over een 15 koppige selectie.

De supporters van Sparta zagen “good old” Michael Steppe onder de lat verschijnen want Kenneth De Clercq was onbeschikbaar.

Het begin van de match verloopt evenwichtig en de studieronde duurt dan ook lang.

Maar de eerste kans is raak voor Sparta. Een vrije trap van Christophe Neirinckx wordt verlengd door Segers tot bij De Vos die met een strak schot doelman Motte verschalkt.

De lokalen reageren met een afstandsschot van Xavier De Blander dat over de lat gaat.

Het spelpeil loopt vervolgens vlot over en weer, vlak voor de koffie plaatst Dhose nog een kopbal tegen de netten maar hij ziet zijn goal worden afgekeurd.

Na de rust komt de thuisploeg het best uit de kleedkamers, na drie minuten staat de gelijkmaker al op het bord, De Nutte gaat op snelheid door, al dan niet in buitenspel, en werkt beheerst af.

Nederhasselt trekt het laken nu meer en meer naar zich toe. Op de 75’ krijgen ze een vrije trap die door Thomas Haegeman in doel wordt gewerkt. In de slotfase krijgt De Nutte nog een goede mogelijkheid maar doelman Steppe staat paraat.

Eindstand 2-1.

Volgende week staat onze 26e barbecue op het programma. De feestelijkheden beginnen op vrijdag met de afscheidswedstrijd van Kris Vanhee. Zondag volgt dan de derde wedstrijd van de Hofman Cup tegen de Panters uit Okegem, de beloften spelen om 15u, de eerste ploeg trapt af om 17u.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background