20 okt 2008

Wedstrijdverslag Wit-Zwart 93 – Overboelare

Wit Zwart 93 – K.V.R. Overboelare: 0 – 2

Met Wit Zwart 93 trof racing een ploeg dat eveneens onderaan de rangschikking staat. Een ploeg dus tegen wie er kansen op puntenwinst waren. En de racingers grepen die kans met beide handen, al was de mannier waarop niet schitterend te noemen. De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de thuisploeg, maar ondermeer Filip Stevens, kreeg de bal niet tussen de palen. Even later kon aan de overkant Steven De Bruyne zijn schot niet goed richten. In de 12′ moest racing gewoon scoren, maar het schot van Poelman werd door doelman Van Cleemputte schitterend gered. Tien minuten later verscheen Grotard alleen voor doel, maar ook zijn poging ging centimeters naast. Rusten dus bij 0 – 0

Racing begon iets gretiger aan de tweede helft, en dat resulteerde in de 54′ in de openingstreffer. Een beetje een gelukkig doelpunt, want De Bruyne wilde voorzetten van op rechts, en tot ieders verbazing verdween de bal tegen de netten. Op het uur moest de thuisploeg met tien man verder na de uitsluiting van Jo De Smet, die volgens de scheidsrechter net iets te hard in duel ging. Racing kon met een mannetje meer rustig wachten op de counter, maar voor echt gevaar zorgen konden ze niet. Wit zwart kon dit wel, maar de pas ingevallen Riangkhamhai kon van dichtbij niet scoren. De thuisploeg zette alles op alles, maar zag toch wel een paar heel goede kansen de nek omgewrongen. Zo ging een schot van Van Dijck en een kopbal van Stevens net naast het doel. Racing glipte dus door het oog van de naald en kon in blessuretijd zelfs nog de 0 – 2 op het bord zetten. Stijn Huysveld kon zich al dan niet in buitenspel toch doorzetten, en de eindstand vastleggen. Wit zwart had dus de meeste en de beste kansen, maar racing had aan een paar kansjes genoeg om de drie punten mee naar huis te pakken.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 25/10/08
15u: KVRO Beloften – Haaltert A
11u: KVRO -8 – Oosterzele
10u: Appelterre – KVRO A -15
10u: Ninove – KVRO B -15

Zondag 26/10/08
10u: FCE Onkerzele – KVRO II
15u: KVRO I – Ophasselt

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background