3 dec 2006

Wedstrijdverslag Winnik – KSV Geraardsbergen

Eendracht Winnik – KSV Geraardsbergen: 2 – 4

De wedstrijd begon met een reuzekans voor thuisspeler Bart Vandervelde die van dichtbij naast het Geraardsbergse doel besloot. Het was een kwartier wachten op de eerste kans van de bezoekers. Op een hoekschop van Kerim Farjallah kopte Michael Fleurinck over doel. Drie minuten later trapte Andy Peleman een vrijschop in de kruising binnen: 0-1.
Twee minuten later was er na geharrewar, balverlies in de Winnikse verdediging. Steven Maginet profiteerde om de 0-2 te scoren.
Op het halfuur werd een lichte duwfout van Wouter Sadones op Raymond De Blander bestraft met een penalty. Bart Vandervelde schoot de strafschop echter naast. In de 38ste minuut ging een kans via Danny Lorge voorlangs. Aan de overzijde werd KSV-doelman Kurt Carlier geklopt door Raymond De Blander: 1-2.

Na de koffie gingen de Geraardsbergenaars onmiddellijk op zoek naar een derde doelpunt. Andy Peleman kon Danny Lorge bedienen, maar thuisdoelman Jorn De Clercq kon de bal nog over de deklat tikken. Aan de overzijde moest KSV-doelman Kurt Carlier plat op een schot van Filip Van Lembergen. Op een voorzet van Kerim Farjallah besloot Danny Lorge voorlangs.

Doelpunten: 18′ Andy Peleman (0-1); 20′ Steven Maginet (0-2); 39′ Raymond De Blander (1-2); 66′ Nico Broodcoorens (1-3); 87′ Jurgen De Bolle (2-3); 93′ Pieter-Jan Van Laethem (2-4).

Komende zondag zou KSV Geraardsbergen normaal de punten moeten kunnen thuis houden tegen het voorlaatste geklasseerde SK Zingem. Het moet wel gedurende een drietal wedstrijden zijn geschorste spits Danny Lorge missen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background