8 sep 2007

Wedstrijdverslag Wilskracht Idegem – FC Mere

Wilskracht Idegem – FC Mere: 1-3

Voor zijn eerste thuiswedstrijd in de tweede provinciale B kreeg Wilskracht Idegem het bezoek van FC Mere.
Geen van beide ploegen kon in de eerste 25 minuten voor enige dreiging zorgen. Het was wachten op een vrijschop van bezoeker Bruno Buyl, maar Vincent De Bondt kon de poging van Jo De Lat nog net voor de doellijn wegwerken. Op het halfuur was er aan de overkant een goeie save van doelman David De Vleeschauwer nodig om Jurgen De Leeuw van de openingstreffer te houden. Een vijftal minuten voor de rust was het dan toch raak. Op voorzet van Andy Segers kon Laurent Neufkens afwerken: 1-0.
Net voor de rust kon Laurent Neufkens nog voorzetten, maar Steven Jonckheere besloot naast.
In het begin van de tweede helft werd handspel van Kenneth Eggermont bestraft met een penalty. Jo De Lat kon de strafschop omzetten: 1-1.
Na twintig minuten ging een vrijschop van thuisspeler Jurgen De Leeuw naast. Aan de overkant schoot Chris Meganck eerst naast, maar even later kon Davy Cooreman een vrijschop omzetten: 1-2.
Nadat thuisdoelman Sam Walraevens eerst nog kon redden op een poging van Gert Praet, kon de ingevallen Kristof Coppens even later de score opdrijven: 1-3. In de slotminuut knalde de eveneens ingevallen David Coene nog op de deklat.

Wilskracht Idegem: Walraevens, De Bondt, Goossens, Van Der Kelen, Van Cauwenberg (75′ Van Steerteghem), De Leeuw, Neufkens, Segers (62′ Van Boxtael), De Troyer, Jonckheere, Eggermont.

FC Mere: De Vleeschauwer, Mattens, Eloot, Fraiture, De Groot (68′ Coene), Meganck, Praet, Vaeyens, De Lat (68′ Coppens), Cooreman (82′ Van Cauter), Buyl.

Doelpunten: 39′ Laurent Neufkens (1-0); 48′ Jo De Lat (1-1); 79′ Davy Cooreman (1-2); 85′ Kristof Coppens (1-3).

Nieuwkomer Idegem blijft na twee wedstrijden met een 0 op 6 onderaan de klassering staan. Volgende zondag gaan de rood-witten op bezoek bij Ardennen.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background