11 nov 2008

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden – Melle Vogelhoek

Wezen-Vrienden – BBC Melle Vogelhoek: 85-58

De Wezen-Vrienden begonnen aan de match met Koen Romeyns, Andria Soldo, Stefaan De Kesel, Kristof Callebaut en Ken Galle. Bij de bezoekers gingen Van Belleghem, De Decker, Reyntens, Careel en Joris van start.
Met korven van Andria Soldo en Ken Galle gingen de Geraardsbergenaars goed van start: 4-0. Joris, met o.m. een driepunter, en Van Belleghem brachten Melle echter terug: 6-8. In een gelijkopgaande eerste quarter konden de bezoekers toch nog het verschil maken met o.m. driepunters van Joris en Reyntens: 19-23.
In het begin van het tweede quarter kon Melle Vogelhoek nog verder uitlopen via Careel en Reyntens: 19-27. Kurt Van Herreweghe reageerde met een driepunter, en met korven van Koen Romeyns, Andria Soldo, Kristof Callebaut en Kurt Van Herreweghe konden de Wezen hun achterstand ombuigen tot 4 punten voorsprong bij de rust: 40-36.
Het derde quarter begon met een geslaagde afstandshot van Kurt Van Herreweghe, en ook Koen Romeyns gooide nog een driepunter binnen. En met de steun van Kristof Callebaut en Andria Soldo bouwden de Geraardsbergenaars de bonus op tot 7 punten: 57-50.
In het vierde quarter konden de bezoekers nog een drietal minuten stand houden: 62-54. Met o.m. driepunters van Kristof Callebaut, Kurt Van Herreweghe en Koen Romeyns slaagden de Wezen erin om met een tussentijdse 15-0 een serieuze kloof te slaan: 77-54. Kristof, Koen en Kurt dreven de score zelfs nog op tot een verschil van 27 punten: 85-58. Coach Ingrid Claessens gunde nog een verdiende applausvervanging aan Andria Soldo, Kurt Van Herreweghe, Kristof Callebaut, Koen Romeyns en Stefaan De Kesel (die verdedigend een sterke partij speelde).
De bankzitters met jeugdspelers Matti De Nollin, Pieter-Jan Van Robaeys en Wouter De Moyer mochten de partij afronden.
Na deze vijfde opeenvolgende thuiszege staat Wezen-Vrienden op de tweede plaats in de klassering. Volgende zaterdag maakt men de verplaatsing naar Olympia Denderleeuw, de leider in de rangschikking.

Wezen-Vrienden: Koen Romeyns (23 punten); Kristof Callebaut (21 punten); Kurt Van Herreweghe (19 punten); Andria Soldo (13 punten); Ken Galle (8 punten); Stefaan De Kesel (2 punten).

Melle-Vogelhoek: Reyntens (22 punten); Joris (14 punten); Van Hecke (6 punten); Van Belleghem en De Decker (elk 5 punten); Careel (4 punten); Marechal en Benoit (elk 1 punt).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background