15 sep 2008

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden – Laarne

Wezen-Vrienden – Abo Bobcat Laarne: 90-75

Op de eerste competitiedag kregen de Wezen-Vrienden het bezoek van Bobcat. De thuisploeg begon aan de wedstrijd met Stefaan De Kesel, Kristof Callebaut, Kurt Van Herreweghe, Koen Romeyns en Steven Vandingelen. Bobcat ging van start met Koen De Smedt, Kristof Hoste, Karel Mortier, Kurt Van Brussel en Kevin De Vriese.
Na amper een paar minuten spelen moest Steven Vandingelen gekwetst naar de kant. In een gelijkopgaande eerste quarter scoorden Kurt Van Herreweghe en Jeffrey Antheunis driepunters voor de thuisploeg. Bij de bezoekers noteerden we geslaagde afstandshots van Kristof Hoste en Jan Celie: 20-22.
Met o.m. driepunters van Jan Celie, Nick Vandelanotte en Frederick Massé slaagden de Gentenaars erin om in de eerste minuten van het tweede quarter een bonus van 13 punten op te bouwen: 24-37. Net voor de rust zorgden de Wezen voor een tussentijdse 11-0. Met een driepunter van Koen Romeyns en korven van Jeffrey Antheunis, Andria Soldo, Kristof Callebaut en Stefaan De Kesel kon men de schade bij de rust nog enigszins beperken: 35-38.
Na de pauze zorgden de Geraardsbergenaars voor een onwaarschijnlijke blitz-start. Koen Romeyns, Kurt Van Herreweghe en Kristof Callebaut konden de achterstand bij de rust met een tussentijdse 21-0 ombuigen naar een bonus van 18 punten: 56-38. Met o.a. driepunters van Jan Celie kwam Bobcat nog terug tot op 15 punten: 65-50.
In het vierde quart kontroleerden de Geraardsbergenaars de wedstrijd. Met korven van Andria Soldo, Kristof Callebaut en Koen Romeyns, en een afstandshot van Jeffrey Antheunis werd de kloof vergroot tot 21 punten: 76-55. De wanhopige bezoekers probeerden nog te reageren met o.a. driepunters van Nick Vandelanotte, Frederick Massé en Kurt Van Brussel, maar uitblinker Koen Romeyns kon met een laatste geslaagde afstandshot de eindcijfers vastleggen: 90-75.

Wezen-Vrienden: Koen Romeyns (28 punten), Kristof Callebaut (17 punten), Kurt Van Herreweghe, Jeffrey Antheunis en Andria Soldo (elk 14 punten), Stefaan De Kesel (3 punten).

Bobcat: Frederick Massé (18 punten), Jan Celie (17 punten), Nick Vandelanotte (13 punten), Kristof Hoste (12 punten), Kurt Van Brussel en Karel Mortier (elk 6 punten), Koen De Smedt (2 punten), Kevin De Vriese (1 punt).

Volgende zondag maken de Wezen de belangrijke verplaatsing naar Black Bears Gent. De wedstrijd gaat van start om 16u15. Coach Ingrid Classens hoopt alvast dat de Geraardsbergenaars hun fantastische start kunnen bevestigen.

Andere uitslagen:
Dames WV – Stars Gent: 23-83
Cadetten WV – Lede: 73-61
Miniemen WV – Latem De Pinte: 89-57
Pupillen WV – Erpe Mere: 63-47
Microben WV – Meetjesland: 12-4

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Dag tegen Kanker


Vorige bericht

Uitslagen 13/9/2008


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background