7 mrt 2010

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden – Jeugd Gentson

Op vrijdag 12 maart om 21 uur wordt in De Kriebel de topper gespeeld tussen Wezen-Vrienden en Melle-Vogelhoek, maar eerst moesten de Geraardsbergenaars nog voorbij Jeugd Gentson.

Wezen-Vrienden – Jeugd Gentson: 73-52

De Wezen gingen van start met Stefaan De Kesel, Frank Vanderkimpen, Kristof Callebaut, Koen Romeyns en Steven Vandingelen. De Gentenaars gingen van start met Anthony Van Cayseele, Gert Verboven, David Lombart, Hannes Vandenberghe en Nick Houthuys.

De Oudenbergploeg nam onmiddellijk de wedstrijd in handen. Met o.m. een driepunter van Koen Romeyns en korven van Stefaan De Kesel, Frank Vanderkimpen, Kristof Callebaut, Steven Vandingelen, Bart Van Gompel en Ken Galle kon de thuisploeg op het einde van het eerste quarter reeds een kloof van 8 punten slaan: 18-10.

In het tweede quarter kregen de jongens van coach Alain Dhulst amper tegenstand van de zwak spelende Gentenaars die slechts 7 punten scoorden. Ken Galle, Bart Van Gompel, Steven Vandingelen en Gorik Cooreman konden de voorsprong rustig opdrijven tot 38-17 bij de rust. Eigenlijk was de tweede helft toen reeds overbodig.
Frank Vanderkimpen en Kristof Callebaut (met een driepunter) dreven de score na de rust nog op tot 43-17. Bij de Wezen raakte de concentratie evenwel zoek, en meervoudig balverlies zorgde ervoor dat Gentson op het einde van het derde quarter de schade kon beperken tot 17 punten: 53-36.


Bart Van Gompel

In het vierde quarter zorgden Bart Van Gompel, Frank Vanderkimpen (met o.m. een driepunter), Koen Romeyns, Stefaan De Kesel, Eric Hoefman en Gorik Cooreman toch nog voor een ruime zege: 73-52.

Wezen-Vrienden: Bart Van Gompel (14 punten), Frank Vanderkimpen (12 punten), Kristof Callebaut (11 punten), Steven Vandingelen (9 punten), Gorik Cooreman (7 punten), Koen Romeyns, Ken Galle en Stefaan De Kesel (elk 6 punten), Eric Hoefman (2 punten).

Jeugd Gentson: Gert Verboven (18 punten), Faïssal Oroile (11 punten), Nick Houthuys (9 punten), Hannes Vandenberghe (7 punten), David Lombart (5 punten), Anthony Van Cayseele (2 punten).

Andere uitslagen:
Wezen-Vrienden B – Jeugd Gentson B: 62-65
BBC Hamme – Wezen-Vrienden C: 109-69
BBC Hamme – Junioren WV: 50-78
BBC Evergem-Sleidinge – Kadetten WV: 60-63
BBC Hamme – Miniemen WV: 68-71
Pupillen WV – BBC Melle-Vogelhoek: 63-46
Fireballs Oudenaarde – Benjamins WV-B: 43-68

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background