9 aug 2009

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden C – Jeugd Gentson

Wezen-Vrienden C – Jeugd Gentson: 77-46

In de Beker van Oost-Vlaanderen speelde derde provincialer Wezen-Vrienden C aan huis tegen vierde provincialer Jeugd Gentson.
De thuisploeg begon aan de match met Stijn Eeman, Christophe Dierickx, Steven Andries, Glenn Van Noten en Mario De Wandel. De bezoekers die slechts met vijf man kwamen opdagen gingen van start met Marco Locquet, Gust Walgraef, Stijn Van Damme, Gillis Czvek en Lookman Oguntade.
Met een driepunter van Marco Locquet liepen de Gentenaars, die met een bonus van 5 punten mochten starten, onmiddellijk uit tot 0-8. Met afstandshots van Gust Walgraef en Lookman Oguntade liepen de bezoekers verder uit. In de slotseconde van het eerste quarter kon Gust Walgraef de voorsprong zelfs opdrijven tot 12 punten: 11-23.
In het tweede quarter konden de Wezen toch orde op zaken stellen. Met o.m. driepunters van Jochen Vekens en Stijn Eeman, en korven van Mario De Wandel, Steven Cromphaut, Glenn Van Noten, Jens De Vidts en Steven Andries werd de rust bereikt met een lokale voorsprong: 29-25.
In het derde quarter slaagde de thuisploeg er in om een serieuze kloof te slaan. Stijn Eeman en Jens De Vidts scoorden elk een driepunter, en coach Nico Pervodorakis gaf iedereen de kans om zijn steentje bij te dragen in de zege. Met nog tien minuten te spelen liepen de Wezen-Vrienden uit tot 57-36.
Ook in het vierde quarter toonden de Geraardsbergenaren zich een maatje te sterk voor de Gentse bezoekers. Met o.m. geslaagde afstandshots van Steven Andries en Stijn Eeman, en de steun van Steven Cromphaut, Jens De Vidts en Mario De Wandel werd het verschil uitgediept tot 77-46.
De B-ploeg won bij Grembergen met 54-56.

Wezen-Vrienden: Stijn Eeman en Mario De Wandel (15 punten), Steven Andries (9 punten), Jens De Vidts(7 punten), Glenn Van Noten, Steven Cromphaut en Davy Tuypens (6punten), Christophe Dierickx en Sven Cools (5 punten), Jochen Vekens (3 punten).

Jeugd Gentson: Gust Walgraef (15 punten), Lookman Oguntade (10 punten), Stijn Van Damme (9 punten), Marco Locquet (6 punten), Gillis Czvek (2 punten).

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Diefstallen


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background