28 okt 2007

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden C – Destelbergen

Wezen-Vrienden C – Modu Destelbergen D: 82-48

Bij de Wezen-Vrienden gingen Jerome Godin, Glenn Van Nooten, Rudy Luc, Christophe Dierickx en Andy Duwyn van start. Modu Destelbergen begon aan de wedstrijd met Van Den Haute, Van Gaver, Dupont, Buysse en Van Der Sijpe.
Via Jerome Godin en Andy Duwyn kwamen de Wezen onmiddellijk 7-0 voor. Met o.m. een driepunter van Van Der Sijpe kwam Destelbergen terug tot 7-5, maar met een driepunter van Glenn Van Nooten en korven van Christophe Dierickx liep de thuisploeg terug uit: 14-5. Halverwege het eerste quart kon Van Der Sijpe nog een driepunter scoren voor de bezoekers, maar Jerome Godin bracht met 13 punten in het eerste quart de stand op 24-8.
In het tweede quart kwamen de bezoekers via Van Gaver en Van Den Haute terug tot 28-17. Het was echter terug Jerome Godin die de score opdreef tot 35-17. Met twee driepunters van Van Damme konden de bezoekers de schade nog enigszins beperken. Ruststand: 45-30.
In het derde quart werden de bezoekers terug overklast. Stijn Eeman, Christophe Dierickx, Andy Duwyn, Jerome Godin, Rudy Luc en Glenn Van Nooten zorgden voor een overtuigende 68-39 stand.
Via Glenn Van Nooten, Jerome Godin, Karel De Moyer en Andy Duwyn werd de score in het vierde quart nog verder opgedreven tot 78-43. Met nog vijf minuten te spelen besliste de Geraardsbergse coach om Jerome Godin, Glenn Van Nooten, Stijn Eeman, Christophe Dierickx en Andy Duwyn te laten rusten, en iedereen van de bankzitters speelkansen te geven. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 82-48.
Wezen-Vrienden C blijft dus ongeslagen aan de leiding. Volgende zaterdag staan de Geraardsbergenaars met de verplaatsing naar co-leider Hotshots voor een zware opdracht.

Wezen-Vrienden C: Jerome Godin (35 punten); Andy Duwyn (12 punten); Christophe Dierickx (10 punten); Glenn Van Nooten (9 punten); Jurgen De Taeye (6 punten; Angelo Bogaert (4 punten); Stijn Eeman, Rudy Luc en Karel De Moyer (elk 2 punten).

Modu Destelbergen D: Van Gaver (13 punten); Van Der Sijpe en Van Den Haute (elk 10 punten); Van Damme (8 punten); Dupont (5 punten); Buysse (2 punten).

In de derde provinciale ging Wezen-Vrienden B met 43-66 winnen bij Melle Vogelhoek. Koen Romeyns (16), Bart Romeyns (13), Tom Goorman (10), Bram Galle (8), Pieter Mollaert (7), Stany Bruylandt (4), Jeroen Tuypens (3) en Vincent Thesin (2) zorgden voor de punten.

Thuiswedstrijden voor zaterdag 3 november:
09u15: Pupillen WV – Jeugd Gentson
11 uur: Benjamins WV – Jeugd Gentson
16 uur: Juniores WV – Jeugd Gentson
18 uur: Wezen-Vrienden B – Sparta Laarne A
20 uur: Wezen-Vrienden A – Bornem

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background