11 aug 2008

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden C – Condors

Beker van Oost-Vlaanderen:
Wezen-Vrienden C – Sint Niklase Condors C: 55-71

In zijn eerste wedstrijd voor de Beker van Oost-Vlaanderen speelde het naar derde provinciale gepromoveerde Wezen-Vrienden C thuis tegen vierde provincialer Sint Niklase Condors C.
De thuisploeg begon aan de partij met Glenn Van Noten, Christophe Dierickx, Stijn Eeman, Matti De Nollin en Jerome Godin. De bezoekers gingen van start met Thierens, Vael, T. De Beelde, Van Duysen en Govaert.
De Waaslanders mochten aan de match beginnen met een bonus van 5 punten, en met o.a. driepunters van Thierens en Kosolovsky konden ze hun voorsprong opdrijven tot 7-23. Bennie Van Waeyenberghe kon in de slotseconden van het eerste quarter de schade nog beperken tot 11-23.
Met korven van Glenn Van Noten, Jerome Godin, Bennie Van Waeyenberghe en Christophe Dierickx kon de thuisploeg in het tweede quarter even terugkomen tot op 10 punten: 21-31. Via o.m. Govaert en Van Duysen konden de Waaslanders toch gaan rusten met 13 punten voorsprong: 24-37.
In het derde quarter scoorde Bennie Van Waeyenberghe een driepunter, maar het waren de Condors die hun voorsprong nog verder konden opdrijven: 33-55.
Ook in het vierde quarter toonde de vierde provincialers zich een maatje te sterk voor de Geraardsbergenaars. Via o.m. een driepunter van Kosolovsky liepen ze uit tot 33-60. Met een driepunter van Glenn Van Noten en korven van Christophe Dierickx en Bennie Van Wayenberghe slaagde de thuisploeg er nog in om de achterstand te beperken tot 16 punten: 44-60. Meer gaven de Waaslanders echter niet meer toe. Eindstand: 55-71.

Wezen-Vrienden C: Bennie Van Waeyenberghe (13 punten); Christophe Dierickx (12 punten); Jerome Godin (9 punten); Sven Cools (7 punten); Matti De Nollin (6 punten); Glenn Van Noten (( 5 punten); Stijn Eeman (3 punten).

Sint Niklase Condors C: Van Duysen (12 punten); G. De Beelde (10 punten); Kosolovsky en Govaert (elk 9 punten); Mens (8 punten); Thierens en Smet (elk 7 punten); Vael (4 punten).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background