3 feb 2009

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden – Basics Melsele

Wezen-Vrienden – Basics Melsele: 70-75

De Wezen-Vrienden gingen van start met Stefaan De Kesel, Andria Soldo, Kristof Callebaut, Jeffrey Antheunis en Ken Galle. Bij Melsele begonnen Hofman, Van Den Brande, Koppen, D. Verlodt en Gielis aan de match.
In het eerste quarter werd een onherkenbaar en zwak Wezen-Vrienden van het kastje naar de muur gespeeld. Met o.m. driepunters van Hofman en Koppen konden de bezoekers een 8-20 voorsprong opbouwen. In de slotseconden kon Kurt Van Herreweghe nog milderen tot 11-20.
Ook in het begin van het tweede quarter bakten de Wezen er niets van. Met korven van Gielis, Hofman en Koppen, en een afstandshot van T. Verlodt kon Melsele de kloof zelfs vergroten tot 16 punten: 15-31. De thuisploeg kon zich toch nog herpakken, en met korven van Jeffrey Antheunis, Stefaan De Kesel, Kristof Callebaut en Steven Vandingelen kon de schade bij de rust nog beperkt worden tot 6 punten: 35-41.
Onmiddellijk na de rust bracht Kristof Callebaut de Geraardsbergenaars terug tot 39-43. Bij de Wezen viel het echter terug stil, en via Koppen, D. Verlodt, Hofman en Dupont kon Melsele terug uitlopen tot 41-53. Kristof Callebaut, Andria Soldo en Jeffrey Antheunis slaagden er toch nog in om de Oudenbergploeg in de match te houden: 48-55.
In de beginfase van het vierde quarter daverde de Kriebel terug op zijn grondvesten toen Stefaan De Kesel, Steven Vandingelen en Jeffrey Antheunis voor de aansluiting zorgden: 58-59. De bezoekers konden de voorsprong terug vergroten, maar Kristof Callebaut milderde tot 61-64. Bij de Wezen moesten Jeffrey Antheunis en Andria Soldo echter met 5 fouten naar de kant. De Wezen-Vrienden konden de kloof niet meer dichten, en na een zwakke prestatie was de eerste thuisnederlaag een feit: 70-75.
Bij de Wezen mist men duidelijk de gekwetste spelverdeler en topschutter Koen Romeyns. Volgend weekend maakt Wezen-Vrienden de verplaatsing naar rode lantaarn Silaba Zelzate. Een ideale gelegenheid om nog eens met de drie punten naar huis te komen.

Wezen-Vrienden: Kristof Callebaut (19 punten); Jeffrey Antheunis (17 punten); Steven Vandingelen (12 punten); Stefaan De Kesel (8 punten); Andria Soldo (6 punten); Kurt Van Herreweghe (5 punten); Ken Galle (2 punten); Tom Goorman (1 punt).

Basics Melsele: Koppen (15 punten); Hofman (14 punten); D. Verlodt (13 punten); Gielis (12 punten); Engels (10 punten); T. Verlodt (5 punten); Dupont (3 punten); Van Den Brande (2 punten); Kees (1 punt).

In de derde provinciale konden de Wezen-Vrienden hun wedstrijden met winst afsluiten. De B-ploeg won thuis met 71-56 van Feniks Gent, en de C-ploeg ging met 70-71 winnen bij Kluisbergen.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background