10 dec 2007

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden – Baasrode

Wezen-Vrienden – Panters Baasrode: 58-77

Op vraag van coach Ingrid Claessens komt Koen Romeyns de rest van het seizoen de A-kern versterken. Voor de match tegen Panters Baasrode kon de Geraardsbergse coach echter geen beroep doen op Stefan De Kesel.
De Wezen-Vrienden begonnen aan de match met Wouter Christiaens, Joris Uytterhaegen, Ruben ‘t Kindt, Bram Denie en Steven Vandingelen. Bij Baasrode gingen Daneels, De Cock, Ketter, Gillis en Van De Voorde van start.
De thuisploeg nam een goeie start en kwam met drie shots van Steven Vandingelen en korven van Joris Uytterhaegen en Ruben ‘t Kindt 10-3 voor. De leiders uit Baasrode stelden echter met een tussentijdse 0-9 orde op zaken. Wouter Christians kon nog gelijkstellen: 12-12. In de slotfase van het eerste quart kon Panters Baasrode toch een kloof slaan.Met driepunters van Gillis en Vercauteren, en de steun van de Cock werd het 16-24.
In het tweede quart hadden de Wezen weinig in de pap te brokken. Er werden slechts zes punten gescoord, en via o.m. driepunters van Gillis, Vermeersch en Vercauteren konden de Panters de voorsprong opdrijven tot 21 punten: 22-43.
In het derde quart slaagden Ruben ‘t Kindt, Bram Denie, Ken Galle, Wouter Christiaens en Steven Vandingelen met de eerste Geraardsbergse driepunter er toch in om de achterstand iets te verkleinen: 38-54.
In het vierde quart konden de bezoekers het verschil terug opvoeren tot liefst 28 punten: 49-77. In de slotminuut slaagden Sem Vanbelleghem met een afstandshot, Ruben’t Kindt en Steven Vandingelen er toch nog in om de kloof iets te verkleinen. Eindstand: 58-77.

Wezen-Vrienden: Steven Vandingelen (15 punten); Ruben ‘t Kindt (10 punten); Bram Denie (8 punten); Sem Vanbelleghem (7 punten); Wouter Christiaens en Ken Galle (elk 6 punten); Joris Uytterhaegen (4 punten); Koen Romeyns (2 punten).

Panters Baasrode: Gillis (18 punten); Vercauteren (14 punten); Vermeersch en Daneels (elk 11 punten); De Cock en Van De Voorde (8 punten); Ketter (4 punten); De Smet (2 punten); Cornelis (1 punt).

Volgende zaterdag maken de Wezen-Vrienden, die dringend punten moeten sprokkelen, de moeilijke verplaatsing naar Melco Ieper.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background