30 sep 2007

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden B

Derde Provinciale: Wezen-Vrienden B – Basics Melsele D: 67-61

Speler-coach Patrick Van Der Voort kon voor deze thuiswedstrijd geen beroep doen op de gekwetsten Koen Romeyns en Vincent Thesin.
De Wezen-Vrienden begonnen aan de partij met Tom Goorman, Pieter Mollaert, Bram Galle, Peter Wieme en Stany Bruylandt. Bij de Waaslanders gingen Tom Bosman, Jorn Engels, Joachim Stoop, Mikis Rotthier en Alex Van Goethem van start.
In de eerste minuten hadden de Wezen geen verhaal tegen dubbele meter Joachim Stoop. Met de steun van Jorn Engels en Tom Bosman kon Melsele uitlopen: 2-10. In de slotminuten van het eerste quart kreeg de thuisploeg meer vat op de wedstrijd, en werd de schade enigszins beperkt: 12-18.
Met o.m. een driepunter van Tom Goorman naderden de Wezen-Vrienden in het tweede quart tot 17-22. Met o.a. een afstandshot van Jorn Engels konden de Waaslanders een bonus van 10 punten opbouwen: 23-33. Net voor de rust kon Peter Wieme met een driepunter milderen tot 26-33.
Na de rust kwam een herboren Wezen-Vrienden op het terrein. In vijf minuten tijd konden Pieter Mollaert, Tom Goorman en Peter Wieme de achterstand ombuigen in een voorsprong: 37-33. Met een driepunter bracht Bart Romeyns de stand op 44-36. In de slotseconde van het derde quart kon Alex Van Goethem de schade nog beperken: 48-43.
In het vierde quart zorgden Tom Bosman, Kristof Van Leuvenhage, Jorn Engels en Mikis Rotthier ervoor dat Basics Melsele terug op voorsprong kwam: 52-53. Met nog vier minuten te spelen moest bij de bezoekers topschutter Jorn Engels echter naar de kant met vijf fouten. De thuisploeg profiteerde om via o.m. Pieter Mollaert en Patrick Van Der Voort terug aan de leiding te komen: 58-53. Even later verloren de Wezen Pieter Mollaert met vijf fouten. Met een driepunter van Tom Bosman naderde Melsele nog tot 60-57, maar de Geraardsbergenaars hielden de match onder controle. Eindstand: 67-61.

Wezen-Vrienden B: Tom Goorman (22 punten); Pieter Mollaert en Peter Wieme (elk 15 punten); Bart Romeyns (7 punten); Patrick Van Der Voort (6 punten); Stany Bruylandt en Glenn Durant (elk 1 punt).

Basics Melsele D: Jorn Engels (15 punten); Mikis Rotthier (10 punten); Joachim Stoop (8 punten); Tom Bosman en Alex Van Goethem (7 punten); Wim Staut en Kristof Van Leuvenhage (6 punten); Jeroen Pauwels (2 punten).

Volgende zaterdag speelt de B-ploeg terug thuis. Om 18 uur komt Eksaarde op bezoek in “De Kriebel”.

In vierde provinciale ging Wezen-Vrienden C met 70-78 winnen bij Olympia Denderleeuw B. De C-ploeg blijft ongeslagen aan de leiding.

Jeugduitslagen:
Juniores WV – Fire Balls Oudenaarde: 65-40
Falco Gent – Cadetten WV: 48-78
Miniemen A WV – Sgolba Aalter: 90-61
Erpe-Mere – Miniemen B WV: 56-56
Pupillen WV – Melle Vogelhoek: 20-95
Benjamins WV – Basics Melsele: 51-67

De A-miniemen staan ongeslagen aan de leiding in de klassering.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Inbraken


Vorige bericht

Vissterfte op Dender


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background