6 okt 2008

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden B – Waasmunster

Wezen-Vrienden B – Wasocub Waasmunster: 63-47

Coach Patrick Vandervoort ging van start met Bram Galle, Pieter Mollaert, Peter Wieme, Tom Goorman en Vincent Thesin. Bij de bezoekers mochten Van Mele, Janssens, B. en G. Van Bossche en Thijs aan de wedstrijd beginnen.
Bij de Wezen-Vrienden begon Tom Goorman sterk aan de partij. Halverwege het eerste quarter waren het nochtans de bezoekers die met o.a. een driepunter van S. Van Bossche aan de leiding kwamen: 8-10. Met korven van Pieter Mollaert, Stany Bruylandt en Tom Goorman kon de thuisploeg toch het eerste quarter met voorsprong afsluiten: 17-13.
In het tweede quarter kon Tom Goorman, samen met Peter Wieme, Pieter Mollaert en Vincent Thesin de score verder opdrijven: 31-23.
Na de rust was het vooral Vincent Thesin die een hoofdrol opeiste. Met liefst 13 punten, waarbij twee driepunters, kon hij het verschil maken. In de slotminuut van het derde quarter gooide ook Stany Bruylandt nog een afstandshot binnen. Meteen waren d bezoekers uitgeteld: 52-29.
In het vierde quarter kon de thuisploeg de match rustig controleren. Via o.m. Hendrickx konden de bezoekers de schade toch nog enigszins beperken tot 16 punten. Eindstand: 63-47.

Wezen-Vrienden B: Tom Goorman (24 punten); Vincent Thesin (15 punten); Pieter Mollaert (12 punten); Stany Bruylandt (7 punten); Peter Wieme (3 punten); Frederik Van Kerckem (2 punten); Bram Galle (1 punt).

Wasocub Waasmunster: Hendrickx (12 punten); S. Van Bossche (11 punten); Brusseman en Van Mele (elk 6 punten); B. Van Bossche, Janssens en Thijs (elk 4 punten).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background