6 aug 2007

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden B-Knesselare

Beker van Oost-Vlaanderen: Wezen-Vrienden B – Knesselare: 108-55

Vierde provincialer Knesselare mocht met een bonus van 5 punten aan de partij beginnen. Bij de Wezen-Vrienden begonnen Vincent Thesin, Peter Wieme, Tom Goorman, Ken Galle en Bram Galle aan de match. Bij Knesselare gingen Van De Pitte, Snouwaert, Sierens, Bonami en Van Hulle van start.
Na korven van Ken Galle en Vincent Thesin scoorde Bonami een driepunter voor de bezoekers: 3-8. Na amper drie minuten werd de achterstand reeds weggewerkt, en bracht Ken Galle de stand op 9-8. Bram Galle, Vincent Thesin, Koen en Bart Romeyns, Tom Goorman, Jeroen Tuypens en Peter Wieme diepten de voorsprong verder uit. Bij de bezoekers kon enkel Van Verdegem voor enig weerwerk zorgen. Stand op het einde van het eerste quart: 34-17.

Ook in het tweede quart gingen de Geraardsbergenaars door op hun elan. De rust werd bereikt met 23 punten voorsprong: 54-31.
Via Bart Romeyns, Vincent Thesin en Tom Goorman liepen de Wezen in de eerste minuten van het derde quart verder uit tot 70-31. Met nog een driepunter van Bart Romeyns en korven van Tom Goorman, Stijn Eeman en Jeroen Tuypens werd het op het einde van het derde quart zelfs 81-40.
Ook in het vierde quart werden de bezoekers overklast door een collectief sterk spelend Wezen-Vrienden. Twee minuten voor tijd bracht Tom Goorman de stand op 101-52. Even later gooide Bart Romeyns nog een driepunter binnen, en mocht broer Koen de eindcijfers vastleggen: 108-55.

Wezen-Vrienden B: Tom Goorman (22 punten); Vincent Thesin en Bart Romeyns (elk 15 punten); Peter Wieme (13 punten); Koen Romeyns (12 punten); Ken Galle (10 punten); Bram Galle en Stijn Eeman (elk 6 punten); Jeroen Tuypens (5 punten); Patrick Van Der Voort (4 punten).
Knesselare: Bonami (11 punten): Van Hulle, Van Verdeghem en Sierens (elk 7 punten); Van De Pitte en Snouwaert (elk 6 punten); Buysse, Neirynck en Maebe (elk 2 punten).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background