9 jan 2008

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden A

Wezen-Vrienden A – Falco Gent B: 69-55

Met de komst van Falco Gent stonden de Wezen-Vrienden voor een belangrijke opdracht. Om de degradatiezone te ontvluchten moest er thuis gewonnen worden tegen de ex-club van coach Ingrid Claessens. Voor het eerst in de competitie kon men bij de Wezen terug beroep doen op Eric Hoefman.
De geraardsbergenaars begonnen aan de wedstrijd met Wouter Christiaens, Stefan De Kesel, Bram Denie, Ruben ‘t Kindt en Steven Vandingelen. Falco ging van start met De Vrieze, Gevaert, Vernaeve, Motet en Tratsaert.


Bram Denie

De thuisploeg ging goed van start via Bram Denie, Ruben ‘t Kindt en Steven Vandingelen kon men een 9-4 voorsprong verwezelijken. Via Gevaert en Tratsaert konden de bezoekers terug aansluiten, maar Ruben ‘t Kindt, Steven Vandingelen, Bram Denie en Koen Romeyns konden terug het verschil maken. De Gentenaars konden nog milderen met een driepunter van Deckmyn: 17-11.
In het tweede quart, waarin weinig gescoord werd, kon de thuisploeg zijn voorsprong toch verder opbouwen. Sem Vanbelleghem zorgde voor een driepunter, en via korven van Stefan De Kesel, Koen Romeyns, Steven Vandingelen en Eric Hoefman kon men gaan rusten bij een 30-18 stand.
In het derde quart werd het vizier bij beide ploegen terug op scherp gesteld. Bram Denie gooide een afstandshot binnen, en bij de thuisploeg kon ook de ingevallen Mario De Wandel zijn steentje bijdragen. Met een tussentijdse 23-21 werd het derde quart afgesloten bij 53-39.
In de laatste tien minuten probeerde Falco nog te reageren via driepunters van Verdegem en Motet, maar de Geraardsbergenaars hielden de match onder controle. Naast de korven van Wouter Christiaens, Eric Hoefman, Steven Vandingelen en Bram Denie zorgde ook de ingevallen Ken Galle voor zijn puntjes. Eindstand: 69-55.
Op zaterdag 12 januari maken de Wezen de verplaatsing naar het voorlaatste geklasseerde Blankenberge. Uiteraard is de opdracht om de drie punten terug mee te brengen naar de Oudenbergstad.

Wezen-Vrienden: Steven Vandingelen (16 punten); Bram Denie (15 punten); Ruben ‘t Kindt (10 punten); Stefan De Kesel, Sem Vanbelleghem en Mario De Wandel (elk 5 punten); Eric Hoefman en Ken Galle (elk 4 punten); Koen Romeyns (3 punten); Wouter Christiaens (2 punten).

Falco Gent: Tratsaert (10 punten); Motet en Vernaeve (elk 9 punten); Van Overloop (8 punten); Gevaert (6 punten); Deckmyn en De Vrieze (elk 4 punten); Verdegem (3 punten); Masse (2 punten).

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Geen water


Vorige bericht

Duurder drinkwater


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background