4 nov 2007

Wedstrijdverslag Wezen-Vrienden A – Bornem

Tweede Landelijke: Wezen-Vrienden A – Bornem: 67-79

Na de verrassende nederlaag van vorige week bij The Tower Aalst, kreeg wezen-Vrienden met de komst van Bornem een zware opdracht voorgeschoteld.
Coach Ronny Schaukens begon aan de wedstrijd met Stefan De Kesel, Wouter Christiaens, Bram Denie, Ruben ‘t Kindt en Steven Vandingelen. Bornem ging van start met Van Petegem, De Saeger, Johnson, Oelbrandt en Vandenkeybus.
De Oudenbergploeg begon sterk aan de partij, en met korven van Wouter Christiaens en driepunters van Ruben ‘t Kindt en Stefan De Kesel kwam men 10-4 voor. Via o.m. Oelbrandt konden de bezoekers terugkomen en zelfs de leiding nemen: 12-14. In de slotminuut van het eerste quart bracht Sem Vanbelleghem de Wezen terug op voorsprong: 18-17. Via Mampaey en een driepunter van De Saeger kon Bornem het eerste quart toch nog afsluiten met een bonus: 18-22.
In het begin van het tweede quart konden de Geraardsbergenaars nog aanklampen (24-28), maar via o.a. Van Petegem konden de bezoekers hun voorsprong opdrijven tot 24-36. In de slotseconden zorgde Michelena zelfs nog 14 punten voorsprong bij de rust: 26-40.
Na de rust konden de Wezen-Vrienden met een driepunter van Ruben ‘t Kindt, en korven van Joris Uytterhaegen, Steven Vandingelen en Wouter Christiaens naderen tot 37-46. De bezoekers konden echter nog een tandje bijsteken. Met o.a. afstandshots van Van Petegem, Vandenkeybus en Mampaey werd de kloof vergroot tot 40-60.
In het vierde quart konden de bezoekers het zich permitteren om wat gas terug te nemen. Hierdoor kreeg de Oudenbergploeg de kans om het verschil te verkleinen. Ken Galle, Steven Vandingelen en Sem Vanbelleghem (2x) gooiden nog afstandshots binnen, maar het kalf was reeds lang verdronken. De bezoekers uit Bornem toonden zich een maatje te sterk voor de Geraardsbergenaars: 67-79.

Wezen-Vrienden: Sem Vanbelleghem (16 punten); Ruben ‘t Kindt (13 punten); Ken Galle (12 punten); Steven Vandingelen (10 punten); Wouter Christiaens (6 punten); Stefan De Kesel en Joris Uytterhaegen (4 punten); Mario De Wandel en Bram Denie (elk 1 punt).

Bornem: Van Petegem (17 punten); Oelbrandt (13 punten); Johnson (12 punten); Vandenkeybus (11 punten); De Saeger (9 punten); Mampaey (7 punten); Michelena (4 punten); De Boeck en Dermaut (elk 2 punten); Gorremans (1 punt).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background