24 apr 2007

Wedstrijdverslag SV Ressegem – Overboelare

SV RESSEGEM – K.V.R. Overboelare: 5 – 3

Racing slikte afgelopen weekend vijf doelpunten, en dat is toch iets van het goede te veel. De racingers voetbalden aardig mee, hadden de kans om in het eerste kwartier drie keer te scoren, maar dit lukte dus niet. Aan de andere kant waren ze gewaarschuwd, want Ressegem was de laatste weken goed op dreef, en het scoorde vlot. En dat laatste ondervonden de racingers dus afgelopen zondag.

De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers, maar Daiki schoot hoog over. In de vijfde minuut waagde Patrick Ronsse van op goed vijfentwintig meter zijn kans, en de bal verdween onder de doelman tegen de netten. Twee minuten later was de doelman wel attent op een goed schot van Bart Henoit, en even later moest hij in de voeten van de doorgebroken Daiki. In de 12′ was alles te herdoen. Doelman Claes en aanvaller Boonaert kwamen in botsing, en de bal ging binnen. Geen fout op de doelman volgens de scheids, 1 – 1 dus. Op het kwartier kwam Ressegem op voorsprong. Bij racing stonden ze achteraan te slapen, en Joris Bernagie kon zijn ploeg op 2 – 1 schieten. Meteen ook de ruststand.

Overboelare ging in de tweede helft al vrij vlug op zoek naar de gelijkmaker, en dat lukte ook in de 57′. Daiki schoot eerste nog op de paal, maar Passantino kon in de herneming toch scoren. Lang duurde de pret niet, want op het uur zorgde Ponnet voor de 3 – 2 voorsprong. Bij racing waren ze even de kluts kwijt, en vijf minuten later kon Ponnet zo maar de 4 – 2 binnen koppen. In de 67′ ging de bal op de stip voor Overboelare, maar doelman D’Haeseleer koos de goede hoek, en redde de nochtans goed getrapte strafschop van Passantino. Racing gaf het niet op en milderde in de 73′ met een kopbaldoelpunt van Danneels. De bezoekers namen wat meer risico met een mannetje meer voorin, en dat resulteerde toch in wat meer druk. Zo besloot Sergooris in de 77′ maar net naast. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Bij Overboelare kregen ze de bal niet goed weg, en door een bos van benen kon Ponnet de 5 -3 eindstand vastleggen. Een vlot scorende Ressegem haalt het dus van een ontgoochelende Overboelare.

Wedstrijden KVRO
Zaterdag 28/04/07
15u30: Juniors B – Meerbeke
14u00: Juniors C – Voorde
12u30: Neigem – Juniors D (A)
14u00: Nederhasselt (A) – Juniors D (B)

Zondag 29/04/07
15u00: KVRO I – DHW Denderhoutem

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background