25 apr 2006

Wedstrijdverslag Steenhuize – Overboelare

Steenhuize – K.V.R. Overboelare: 0 – 0

KLEURLOZE WEDSTRIJD

Zwakke wedstrijd met weinig kansen en weinig opwindende momenten. Einde seizoenswedstrijd dus, waarin enkel nog om de winstpremie werd gestreden. In de eerste periode schoot Van Cauwenberghe voor Steenhuize een wenkende kans naast, en even later deed Sergooris aan de overkant hetzelfde. Voor de rest viel er niet veel meer te beleven, al zag de thuisploeg even over het half uur een bal op de dwarsligger.

Na een matte eerste helft wezen de bordjes dus 0 – 0, de weinig opgekomen supporters rekenden op meer in de tweede periode, maar opnieuw viel weinig te noteren. Racing kwam wel iets beter uit de verf, maar de kleine kansjes die er kwamen kenden geen positief resultaat. De racingers zagen in de 68′ een bal stranden op de paal, en met nog tien minuten te gaan moest doelman Claes redding brengen op een goed schot van Peter Van Der Haegen. In de allerlaatste minuten had Overboelare nog enkele goede mogelijkheden om alsnog de overwinning te behalen, maar eerst Delannoit en ook nog Passantino kregen de bal niet over de lijn.

Zondag 30 april om 15 uur, speelt Overboelare zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, en dit tegen St. Denderleeuw.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background