7 apr 2009

Wedstrijdverslag Sparta Geraardsbergen – FC Velzeke

Sparta G’bergen – FC Velzeke: 3-3

Na de mindere prestaties van de afgelopen weken knoopten de jongens van trainer Geert Willems opnieuw aan met een degelijke prestatie. Ze speelden vorige zaterdag 3-3 gelijk tegen FC Velzeke.

Voor Sparta begon de wedstrijd alweer niet goed, want na twee minuten stond de thuisploeg alweer op achterstand. Danny Lorge werd het straatje ingestuurd en werkte beheerst af.

Vervolgens moest Sparta bijsturen want in de aanvangsfase is Velzeke duidelijk de betere ploeg. Na acht minuten dreigt De Leeuw een eerste keer doch zijn schot is te zwak.

Even later is er een afstandsschot van Bart De Vos maar de Velzeekse doelman staat op de goede plaats.

Op het kwartier krijgt Sparta loon naar werken, Bart De Vos zet de gelijkmaker op het bord na slecht uitverdedigen bij de bezoekers.

Sparta zit opnieuw goed in de wedstrijd maar wordt op de 25′ opnieuw koud gepakt, een voorzet van op rechts wordt door Michiels verzilverd.

Na de koffie neemt Sparta meteen het heft in handen, de eerste kans is meteen raak, Jurgen De Leeuw bedient David De Troyer die voor de 2-2 zorgt.

Twee minuten later klungelen de bezoekers opnieuw achteraan en Bart De Vos kan opnieuw profiteren.

Op het uur maakt Nies een fout in de zestien meter. De elfmeter wordt schitterend gepakt door doelman De Clercq.

Velzeke trekt nu match naar zich toe en komt in de 65′ op gelijke hoogte dankzij Wesley Ghislain die fraai afrond in de linkerhoek.

Beide ploegen zijn nog dicht bij de overwinning maar scoren wordt er niet meer gedaan, een leuke match met vele aanvallen langs beide kanten met een billijk gelijkspel als eindresultaat.

Sparta kan terugkijken op een goede prestatie en moet over veertien dagen op bezoek bij Heldergem.

De reserven speelden tegen SK Zandbergen en wonnen met 0-2 dankzij twee goals van Joeri Declercq.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background