2 feb 2010

Wedstrijdverslag Sparta Geraardsbergen – FC Mere

Sparta G’bergen – FC Mere: 0-1

Na het gelijke spel van vorige week in Ressegem stond Sparta voor een moeilijke reeks wedstrijden. De eerste opdracht voor de troepen van Geert Willems was een thuiswedstrijd tegen Mere in de heenronde moest Sparta tevreden zijn met een puntendeling.

Sparta moest het stellen zonder Ingmar De Roeck, hij zat een gele schorsingsdag uit, D’Hose en Vanhee waren geblesseerd.

De openingsfase van de wedstrijd wordt volledig gekleurd door Mere, dat het spel naar zich toe trekt en het meeste balbezit heeft, enkel in de zone van de waarheid ontbreekt het de bezoekers aan het nodige geluk.

Na 23’ dreigt Mere een eerste keer de vrije trap van Meganck wordt gepareerd door doelman De Clercq. Sparta reageert met een mooie uitgesponnen aanval een voorzet komt bij de jarige De Leeuw terecht die fraai aflegt tot bij De Vos die zijn schot naast ziet gaan.

Na de koffie komt Mere het best uit de kleedkamers, en het ziet er naar uit dat degene wie het eerste scoort het laken naar zich zal toetrekken.

En de treffer valt bij de bezoekers.In de 70’ komt een voorzet vanop links terecht bij Diallo die doelman De Clercq in twee keer kan verschalken. De Spartanen proberen in de slotfase de bakens nog te verzetten maar scoren zal niet meer lukken.

De wedstrijd van de reserven op het veld Kluisbergen werd afgelast.

Volgende week ontvangt het eerste elftal Doggen Erembodegem. De reserven gaan op bezoek bij Wit Zwart ’93. Robinho

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background