3 nov 2008

Wedstrijdverslag Sparta Geraardsbergen – Burst

Sparta G’bergen – Burst: 0-3

De Spartanen slagen er maar niet in een goede reeks neer te zetten in derde provinciale D.

Voor de laatste speeldag van de eerste periode kreeg het Burst over de vloer.

Bij Sparta viel Billens uit de kern, Coessens en Van Cauwenberge namen hun plaats terug in.

De Goeferdingenaars hebben in het eerste halfuur licht veldoverwicht maar tot doelrijpe kansen komen ze echter niet. Burst beperkt zich in hoofdzaak tot verdedigen.

Lichte consternatie op de 22′, de scheidsrechter toont onmiddellijk de rode kaart voor Tom Coene, Burst moet nog een uur met tien verder.

Vijf minuten later prikt Sparta een eerste keer, Stefaan Vinck bedient Van Cauwenberge die over besluit. Ook Gunther Matthijs krijgt nog een goeie kans maar hij besluit naast.

Na de koffie dreigt Sparta een eerste keer maar Van Der Kelen besluit over.

Burst steekt meer en meer de neus aan het venster. Op het uur werkt Van Droogenbroeck een mooie aanval af voor de bezoekers.

Sparta komt deze uppercut nooit meer te boven, het probeert wel iets te forceren maar bij de laatste pass loopt het telkens mis.

Het is Burst echter dat de score kan verdubbelen dankzij opnieuw Andy Van Droogenbroeck.

Een minuutje later krijgt de Sparta de kans op de eerreder. Spijtig genoeg weer geen geluk voor de thuisploeg. Joeri De Clercq, die als enige zijn verantwoordelijk nam, mist de elfmeter.

In de slotminuut velt invaller Verleyzen het harde verdict voor de thuisploeg, zijn treffer zorgt voor de 0-3 eindstand.

Volgende weekt trekt Sparta naar EC Oudenhove.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background