19 jan 2010

Wedstrijdverslag Sparta Geraardsbergen – Schendelbeke

Sparta G’bergen – Schendelbeke: 0-0

Na een week verplichte rust door de slechte weersomstandigheden stond voor Sparta Geraardbergen de eerste derby van 2010 op de kalender. Het ontving op eigen terrein Eendracht Schendelbeke op een goed bespeelbaar terrein.

Het werd echter geen hoogstaand kijkstuk, veel middenveldspel, slordige passes en weinig gevaar in de zone van de waarheid.
De eerste halve kansjes zijn voor Bart De Vos, doch succes kent hij niet. Sparta probeert het laken naar zich toe te trekken maar gevaar veroorzaken in de grote backlijn lukt niet.

Schendelbeke is gevaarlijk op de tegenaaval en breekt een paar goed uit over de flank maar ook in de zestien meter kunnen ze niet voor gevaar zorgen.

De beste kans voor de pauze is nog voor Gunther Matthijs maar hij kan niet besluiten.

Na de koffie heeft De Leeuw een uitstekende mogelijkheid, maar de Schendelbeekse doelman ligt in de weg. Het is opnieuw een evenwichtige tweede helft met heel licht veldoverwicht voor Sparta maar scoren lukt ze vandaag niet. De Leeuw en Coessens hebben wel nog een kansje maar de brilscore blijft op het bord.

De wedstrijd eindigt dus zoals ze begonnen was op een al bij al logisch en terecht gelijkspel.

De match van het tweede elftal was afgelast. Volgende week trekt het A-elftal naar VC Ressegem. De reserven ontvangen in eigen huis Rapide Ophasselt.

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background