2 nov 2009

Wedstrijdverslag Sp. Wortegem – KSV Geraardsbergen

Sparta Wortegem – KSV Geraardsbergen: 3-3

De wedstrijd tussen Sparta Wortegem en KSV Geraardsbergen werd in helse weersomstandigheden afgewerkt. De felle regen en wind, en het gladde terrein zorgden ervoor dat er geen sprake kon zijn van mooi combinatievoetbal.
De rood-gelen zorgden onmiddellijk voor druk. Op voorzet van Jens De Roeck besloot Xander Van Der Beck echter naast. Even later moest thuisdoelman Maarten Bervoets redden op een poging van Nicky Vandenborre. Ook Michael Fleurinck zag een schot naast het thuisdoel verdwijnen. Halverwege de eerste helft kon Xander Van Der Beck voorzetten, maar doelman Maarten Bervoets stopte de poging van Jens De Roeck. Even later moest de Wortegemse doelman ook nog een schot van Xander Van Der Beck stoppen. Een tiental minuten voor de rust kon Nicky Vandenborre voorzetten, en knalde Michael Fleurinck de openingstreffer onhoudbaar tegen de touwen: 0-1.
In het begin van de tweede helft besloot Xander Van Der Beck voorlangs. Tegen het spelbeeld in viel het doelpunt echter aan de overkant. Doelman Sebastien Neirynck liet zich verrassen op een omhaal van Iben Eggermont: 1-1


Kristof Van Slembroeck

Even later besloot Sebastien Bossuyt naast het Geraardsbergse doel. Het was echter Kristof Van Slembroeck die voor sensatie zorgde. Van op zijn eigen helft knalde hij de bal voorbij de verraste Maarten Bervoets: 1-2.
De Geraardsbergse vreugde was echter van korte duur, want amper drie minuten later kwam de thuisploeg terug langszij. Sebastien Bossuyt kon de bal afleggen voor Tom Vindevogel die de gelijkmaker scoorde: 2-2.
Twee minuutjes later mocht Tim Vindevogel een vrijschop nemen, waarbij bezoekend doelman Sebastien Neirynck een kopbalpoging van de ingevallen Kevin Linclau moest stoppen. Met nog een twintigtal minuten te spelen schoot Mohamed Sampil de bezoekers terug op voorsprong: 2-3.
Amper vijf minuten later slaagden de Spartanen er nogmaals in om terug te komen. Na een corner van Tom Vindevogel kopte Kevin Linclau binnen: 3-3.
Sebastien Neirynck moest nog twee pogingen van Kevin Linclau stoppen. Het laatste feit in de wedstrijd was nog een vrije trap van Kristof Van Slembroeck, maar de thuisdoelman kon ook de poging van Nicky Vandenborre stoppen.
Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen de topper tegen Jong Zulte. Afspraak om 14u30 aan de Molendreef.

Sparta Wortegem: Bervoets, D’Hondt, Van De Velde, Van Hauwaert, Eggermont (78′ Derycke), Pels, Vindevogel, De Waele, Bossuyt (84′ Vergucht), Mistiaen (66′ Linclau), Naessens.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Etienne, Van Slembroeck, De Wannemaeker, Roelandt (67′ Sadones), Mohamed Sampil (85′ Somers), Fleurinck, De Roeck (78′ Van Neste), Van Der Beck, Vandenborre, Deleenheer.

Doelpunten: 33′ Michael Fleurinck (0-1); 58′ Iben Eggermont (1-1); 62′ Kristof Van Slembroeck (1-2); 65′ Tom Vindevogel (2-2); 70′ Mohamed Sampil (2-3); 76′ Kevin Lincleu (3-3).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background