7 okt 2008

Wedstrijdverslag Sp. Geraardsbergen – Elene

Sparta Geraardsbergen – Elene: 2-4

Sparta is er niet in geslaagd de zegereeks van leider Elene stop te zetten. Het verloor met 2-4, Elene is nog steeds de fiere leider in de D-reeks van derde provinciale.

Elene schoot het best uit de startblokken in deze topper. De wedstrijd werd afgewerkt op een kletsnatte grasmat.

De bezoekers kwamen al na 5′ op voorsprong dankzij Monsecaur. Maar niet getreurd, want Jurgen De Leeuw bracht de Goeferdingenaars na tien minuten op gelijk hoogte. Hij zette zelf een strafschop feilloos om.

Elene nam nu het heft in handen en drukte Sparta terug in de eigen rechthoek, deze spelwijze loonde voor de bezoekers, want op het halfuur bracht Hageman de bezoekers op een 1-2 voorsprong.

Vlak voor rust pakte Tomme ook zijn doelpuntje mee zodat Elene verdient de rust in ging met een 1-3 voorsprong.

De donderpreek tijdens de rust van trainer Willems had zijn effect na de rust. Nu was het Sparta dat resoluut de match in handen nam en Elene moest zich beperken tot verdedigen.

Halverwege de tweede helft prikte Kurt “Pips” Van Der Kelen de aansluitingstreffer tegen de touwen. De blauwhemden gingen nu meer en meer in hun kansen geloven en gingen op zoek naar de gelijkmaker.

Maar dit was zonder Elene gerekend dat met een vlijmscherpe counter vlak voor affluiten het pleit besliste. Het was opnieuw Haegeman die mocht scoren voor de bezoekers.

Opnieuw een nederlaag voor de Spartanen, al moeten we nu benadrukken dat de prestatie beter was dan op Ressegem. Volgende week staat er een derby op de kalender want dan moet Sparta op bezoek bij Eendracht Moerbeke.

De aftrap is om 15u aan de Zikastraat.

Onze tweede ploeg deed het wel goed, zij gingen winnen op het veld van Ophasselt met 0-2.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background