15 sep 2009

Wedstrijdverslag SK Zingem – KSV Geraardsbergen

SK Zingem – KSV Geraardsbergen: 0-0


Sebastien Neirynck

In de eerste helft was het de thuisploeg die voor het gevaar zorgde. Na vijf minuten kon Bart Vanmeirhaeghe voorzetten, en moest KSV-doelman Sebastien Neirynck redden op de kopbal van Sebastien Beels. Even later moest de Geraardsbegse doelman een schot van Glenn Cnudde stoppen. Enkele minuten nadat nog een poging van Glenn Cnudde naast het bezoekende doel ging mocht Brecht Pieters een hoekschop trappen, maar Sebastien Neirynck liet zich niet verschalken op de kopbal van Lieven Vergalle. Op het halfuur ging nog een poging van Leander Lapage naast. Een minuutje voor de rust mocht Sebastien Beels nog een corner trappen, en moest Sebastien Neirynck nogmaals ingrijpen op een kopbal van Leander Lapage.
Ook gedurende de tweede helft nam de thuisploeg het meeste initiatief. De Geraardsbergse keeper moest onmiddellijk redden op een doelpoging van Lieven Vergalle, en nadien besloot Brecht Pieters tot tweemaal toe naast het bezoekende doel. Halverwege de tweede helft was er terug een redding nodig van Sebastien Neirynck om Leander Lapage van een doelpunt te houden. Met nog een kwartier voor de boeg keek thuisspeler Kim De Vos tegen zijn tweede gele kaart op. KSV kon uiteindelijk toch van het numeriek overwicht profiteren om ook eens gevaarlijk voor de dag te komen. Op voorzet van Michel Etienne kopte Michael Fleurinck echter naast.
De rood-gelen moesten zich grotendeels beperken tot verdedigen, maar pakten toch terug een belangrijk punt op verplaatsing. Aanstaande zondag speelt KSV Geraardsbergen aan huis tegen Gavere-Asper.

SK Zingem: De Vleeschouwer, Meurez, Callens Ruben, Vanmeirhaeghe, Callens Jonas, De Vos, Vergalle, Beels (69′ De Cubber), Cnudde (86′ Seghers), Lapage (89′ Vanpevenaeyge), Pieters.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Vanneste, Van Slembrouck, Van Der Beck, Van Den Borre, Fleurinck, Perreman (84′ De Leenheer), Etienne, Mohamed Sampil, De Wannemaeker, Roelandt.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background