2 sep 2007

Wedstrijdverslag SK Zingem – KSV Geraardsbergen

Beker van Oost-Vlaanderen: SK Zingem – KSV Geraardsbergen 1-1.

Voor de laatste opdracht in de Beker van Oost-Vlaanderen maakte KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar SK Zingem. Bij eventuele winst kon KSV zich nog plaatsen voor de volgende ronde.
In de vijfde minuut moest KSV-doelman Bart Verstichelen redden op een doelpoging van Djibo Mamoudou. Even later mocht Dieter Temmerman een hoekschop trappen en kopte Koen Van Overtveldt naast. In de tiende minuut moest thuisdoelman Arnor D’Haenens redden op een poging van Antoine Gustin. En op het kwartier kon hij na een schot van Andy Peleman de bal nog net over de dwarsligger tikken. Halverwege de eerste helft moest Bart Verstichelen een poging van Cedric Leroy stoppen. Aan de overkant liet Nicky Van Den Borre, op aangeven van Antoine Gustin, een reuzekans liggen. Op het halfuur moest de Geraardsbergse doelman terug redden op een poging van Djibo Mamoudou. Ook Geraardsbergen creĆ«erde nog kansen. Antoine Gustin besloot voorlangs, en Kerim Farjallah trapte een vrijschop naast. Net voor de rust kon Bart Verstichelen, na een vrijschop van Dieter Temmerman, de bal in hoekschop duwen.
Net na de rust kreeg een zwak spelend KSV het deksel op de neus. Op voorzet van Djibo Mamoudou kon Koen Van Overtveldt afwerken: 1-0.
Blijkbaar werden de Geraardsbergenaars wakker geschud door het tegendoelpunt. Plotseling begon men vlugger en beter te combineren. Na een corner van Andy Peleman kopte Kevin De Wannemaeker over doel. Even later moest de thuisdoelman redden op doelpogingen van Andy Peleman en Nicky Van Den Borre. Ook ging nog een schot van Kerim Farjallah naast. Op het halfuur mocht Kerim Farjallah een hoekschop trappen, maar doelman D’Haenens kon terug redden op de poging van Kevin De Wannemaeker. Even later viel de verdiende gelijkmaker dan toch. Op voorzet van Jasper De Saedeleer kon de ingevallen Pieter-Jan Van Laethem scoren: 1-1.
Doelman Verstichelen moest nog een doelpoging van Koen Van Overtveldt stoppen, en aan de overkant kon de thuisdoelman nog redden op een schot van Geoffrey Roelandt.
De verplichte penaltyreeks eindigde eveneens gelijk: 3-3.

SK Zingem: D’Haenens, Mamoudou, Beerens (46′ De Keyser), De Groote, Van Meirhaeghe, Leroy, Vermeire, Van Overtveldt, Temmerman, Cnudde, Lauwers.

KSV Geraardsbergen: verstichelen, De Wannemaeker, Maginet (59′ Sadones), Neirinckx, De Saedeleer (80′ Roelandt), Van Den Borre, Fleurinck (59′ Van Der Linden), Farjallah, Peleman, Gustin (59′ Van Laethem), Van Slembrouck.

Doelpunten: 47′ Koen Van Overtveldt (1-0); 77′ Pieter-Jan Van Laethem (1-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background